Inför vårt Bröllop var det mesta egenhändigt planerat & skapat, vad gäller blommorna så trodde vi att vi hade en idé men hur skulle vi få dem till verklighet.
Vi ville ha något nytt & annorlunda, klassiskt & gracilt, blomman orkidée var given.
Agneta var en ypperlig inspirationskänsla & kunde tillsammans med oss ta fram en bukett & andra arrangemang som överträffade våra förväntningar.
Agneta visade oss genom hela resan att hon liksom vi var mån om att blommorna skulle bli perfekta. Brudens pedantiska drag av kontroll slappande av & på bröllopsdagen kom blommorna till sin fulla rätt långt ute i Hälsingeskogarna!
Vi kan varmt rekommendera Agneta till alla er som känner att ni vill ha det personliga med det lilla extra i era blommor!
Gölin & Magnus Swessar

 

Agneta gjorde brudbukett och corsage samt dekorerade borden till vår bröllopsfest. Vi kunde inte ha gjort ett bättre val! Hon visade stor noggrannhet, lyhördhet och professionalitet, och allt blev väldigt snyggt. Vi kände oss verkligen inte som ett i raden av brudpar, utan hennes service var personlig och engagemanget enormt. Det är sådana personer man vill ta hjälp av i samband med sitt livs största dag!
Pär & Elnaz

 

Hej kära Agneta!
Först av allt måste jag bara få tacka dig från djupet av mitt hjärta för ditt fantastiska engagemang & detaljrika underverk till arrangemang! Jag kan inte hålla räkning på hur många som berömde mig speciellt för den otroligt vackra brudbuketten du gjorde. Allt annat du gjorde var helt perfekt också & förgyllde verkligen vår stora dag! STORT TACK!! Du är den bästa florist någon kan ha och jag ska verkligen rekommendera dig till alla mina giftasklara vänner ;)
Elin o Ruben van Beek

 

 

 

 

Agneta Nilsson Design